7983
Status dostępności:
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. CZ 34/6 (2018), CZ 34/3 (2018), CZ 34/11 (2018), CZ 34/2 (2018), CZ 34/9 (2018), CZ 34/7-8 (2018), CZ 34/10 (2018), CZ 34/4 (2018), CZ 34/5 (2018) (9 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Od R. 7, 1 (2000) podtyt.: Polska : gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe : ogólnopolskie czasopismo fachowe.
Od R. 7, 1 (2000) [red. nacz. Małgorzata Bieńkowska].
Od R. 7, 1 (2000): Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe.
Od 2001, 4 podtyt.: gastronomia, hotelarstwo, żywienie zbiorowe.
Od 2001, 4 [red. nacz. Aldona Witak].
Od 2003, 1 podtyt.: gwarancją sukcesu w gastronomii.
Od 2009, 6 częste zmiany red.
Od 2010, nr 1 brak podtyt.
Od 2010, nr 1 wyd.: VFP Communications.
Od 2010, nr 3 [red. prowadzący Agata Godlewska].
Od 2012, nr 10 podtyt.: magazyn HoReCa.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej