7983
No cover
Journal
In basket
Mies., 2011-
Wcześniejsza częstotliwość: Mies., 2003-2006., Sześć numerów w roku, 2007-2010.
R. 1, nr 1/3 (marz. 2003)-.
Availability:
Wypożyczalnia WSHiG
There are copies available to loan: sygn. CZ 33/ 01 Wyd. spec. 2018 (2017), CZ 33/4 (2017), CZ 33/9 (2017), CZ 33/6 (2017), CZ 33/7-8 Raport 2018 (2017), CZ 33/2-3 (2018), CZ 33/5 (2017), CZ 33/10 (2017) (9 egz.)
Notes:
General note
Tyt. wg okł.
Od R. 1, nr 6 (2003) podtyt.: zarządzanie, zaopatrzenie, technologie.
Od R. 1, nr 7 (2003) częste zmiany red.
Od R. 2, nr 9 (2004) drugi podtyt.: polski rynek gastronomiczny.
Od R. 5, nr 1 (2007) brak pierwszego podtyt.
Od R. 9, nr 4 (2011) wyd.: BROG Marketing.
Od R. 10, nr 3 (2012) brak podtyt.
Od R. 11, nr 4 (2013) [Marta Bartkowska red. nacz.].
Od R. 12, nr 1 (2014) podtyt.: miesięcznik profesjonalistów branży gastronomicznej.
Od R. 13, luty (2015) [Marta Kudosz red. nacz.].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again