7983
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Status dostępności:
Wypożyczalnia WSHiG
Brak informacji o dostępności: sygn. CZ 68/418/4 (2019) (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Od 1, 2 (2002) [red. nacz. Waldemar Uchman].
Od vol. 7, nr 2 (2008) wyd.: Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego.
Od vol. 7, nr 3 (2008) tyt. równol.: Technologia Żywności i Żywienia = Food Science and Human Nutrition.
Od vol.12, nr 1 (2013) brak red. nacz.
Od vol.12, nr 1 (2013) brak wyd.
Od 13, 1 (2014) wyd.: Poznań Univesity of Life Sciences Press.
Od 13, 1 (2014): 29 cm.
Od 15, 1 (2016) brak tyt. równol. w jęz. pol.
Od 15, 1 (2016) [ed. chief Julita Reguła].
Uwaga dotycząca języka
Tekst, streszcz., spis treści ang., pol.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej