Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia WSHiG
(4)
Autor
Adamson Donald
(1)
Blanchard Kenneth H
(1)
Harris Robert
(1)
Hause M. Alan
(1)
Hersey Paul
(1)
Johnson Dewey E
(1)
Labensky R. Sarah
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(3)
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(3)
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Catering
(1)
Język angielski
(1)
Książka kucharska
(1)
Zarządzanie
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 9194 ANG ADA (NIEDOSTĘPNA), 9174 ANG ADA, 9195 ANG ADA (NIEDOSTĘPNA) (3 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 3003 ZAR HER (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 11338 GAS LAB (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 10610 GAS HAR (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej