Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia WSHiG
(3)
Autor
Godon Jean-Claude
(1)
Reix Alain
(1)
Wenzler Gilbert
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Bufet
(1)
Ryby
(1)
Sosy
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 11358 GAS GOD (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Poissons techniques et saveurs / Alain Reix. - Lucerne : Dormonval, 1991. - 251 s. ; 26 cm.
Temat
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 12007 GAS REI (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Toutes les sauces / Gilbert Wenzler. - Lucerne : Dormonval, 1992. - 171 s. ; 26 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 11982 GAS WEN (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej