Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia WSHiG
(1)
Autor
Flaczyk Ewa
(1)
Górecka Danuta
(1)
Korczak Józef
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
nieznany (xxx)
(1)
Temat
Analiza sensoryczna
(1)
Desery mrożone
(1)
Drób
(1)
Herbata
(1)
Jaja
(1)
Kawa
(1)
Miód
(1)
Mięso
(1)
Mleko
(1)
Mąka
(1)
Napoje bezalkoholowe
(1)
Napoje spirytusowe
(1)
Orzechy
(1)
Owoce morza
(1)
Owoce południowe
(1)
Pieczywo
(1)
Rośliny strączkowe
(1)
Ryby
(1)
Sery
(1)
Tłuszcze jadalne
(1)
Wdrażanie nowego produktu żywnościowego
(1)
Wina
(1)
Wyroby cukiernicze
(1)
Wędliny
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia WSHiG
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 14044 TEŻ FLA, 14045 TEŻ FLA, 14043 TEŻ FLA, 14047 TEŻ FLA (4 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej